KUTSU: Digitaalinen liiketoiminta ja kyberturvallisuus 12.12.2017

Helsingin seudun kauppakamarin tekemässä Yritysten rikosturvallisuus 2017 –tutkimuksessa kävi ilmi, etteivät yritykset ole kaikilta osin varautuneet riittävästi liiketoiminnan jatkuvuutta uhkaaviin tilanteisiin.

Jatkuvuudenhallinta on alue, jossa kyberturvallisuus ja digitaalinen liiketoiminta kohtaavat. Kehittämällä jatkuvuutta, yritys voi samalla tehostaa digitaalista liiketoimintaansa. Vastuu varautumisesta kyberuhkiin ja niiden aiheuttamien liiketoiminnan keskeytymisiin on kuitenkin aina yrityksellä itsellään. Luottamuksellisen tiedon voi menettää vain kerran. Toisaalta tilannetta, jossa yritys joutuu pohtimaan, löytyykö menetettyä tietoa mistään tai miten liiketoiminnan prosessit saadaan käynnistettyä uudestaan, tulisi välttää varautumalla etukäteen.

Lähes kaikkien yritysten liiketoiminta on jollain tapaa digitaalista ja siihen liittyvät uhat voivat helposti pysäyttää liiketoiminnan ja ääritapauksessa uhata liiketoiminnan jatkumista kokonaisuudessaan.

Järjestämme yhdessä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa vuoden viimeisen DigiCyber-tilaisuuden, joka keskittyy liiketoiminnan jatkuvuuteen erityisesti turvallisuuden osalta. Iltapäivän seminaarissa kuulemme useita puheenvuoroja, joissa lähestytään jatkuvuutta eri näkökulmista ja käytännön kannalta. Miten valmistautuminen kannatta aloittaa? Mitä kannattaa ottaa huomioon?

 

Aika: tiistai 12.12.2017 klo 12.00-16.00
Paikka: Elisa Oyj, Pasila, Ratavartijankatu 5, Helsinki

OHJELMA

12.00 Ilmoittautuminen
12.15 Tilaisuuden avaus/ Helsingin seudun kauppakamari
12.20 Puheenvuorot
• Huoltovarmuuskeskus/Jaakko Pekki
• Helsingin seudun kauppakamari: digitalisaatiotutkimusnosto
• Elisa/Sami Knuutinen: Liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen ajankohtaisilta kyberuhilta
• Splunk/ Roger Ljungqvist: How Artificial Intelligence for IT operations (AIOps) will allow you to revolutionise your Operations with a significant improvement in business continuity
• Palo Alto/Juha Launonen: Kuinka turvaan liiketoimintani jatkuvuuden kybermaailmassa ja mistä kannattaa aloittaa?
• Arbor Networks/Tomas Sundström: Pain is inevitable BUT suffering is optional
• Secrays/Jyrki Nivala: Palautuminen kyberhyökkäyksestä – varautumiskeinot.

16.00 Tilaisuus päättyy viimeistään.

 

ILMOITTAUDU 7.12. MENNESSÄ